Extrém vajúdás

2021.11.28. 14:55

Biciklin sietett szülni a parlamenti képviselő

A fájásai nem voltak olyan rosszak, amikor 2 órakor elindult a kórházba, de felgyorsultak, mire megérkezett oda.

Kerékpárján sietett a kórházba vasárnap reggel Julie Anne Genter új-zélandi parlamenti képviselő, akinél megindult a szülés. Egy órával később világra is hozta kislányát. Néhány órával később a közösségi médiában osztotta meg az örömhírt.

Hajnali 3 óra 4 perckor üdvözöltük családunk legújabb tagját. Igazából nem terveztem azt, hogy vajúdás közben kerékpározni fogok, de végül így történt – írta Facebook-oldalán.

Hozzátette, fájásai nem voltak olyan rosszak, amikor 2 órakor elindult a kórházba, 2-3 percesek voltak, de felgyorsultak, amire 10 perc alatt megérkezett oda.

Van egy egészséges, vidám csöppségünk, aki most alszik, csakúgy mint édesapja – írta.

Az új-zélandi és amerikai kettős állampolgár Genter 2006-ban érkezett a csendes-óceáni szigetországba. Ő a Zöld Párt szóvivője közlekedési kérdésekben, a Facebook-profilja szerint pedig szeret kerékpározni. A helyi sajtó arról írt, hogy már első szülésekor, 2018-ban is kerékpárján érkezett a kórházba.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!