Jótékonyság

2022.10.13. 19:00

Báloztak az Aprók Háza kicsinyeiért

Koszorus Rita

Attala–Kaposvár Ismét jótékonysági bált rendeztek Attalában az Aprók Háza Óvoda javára, amelyet szerkesztőségünk is támogatott. Molnárné Kovács Nikoletta  főszervező lapunknak elmondta: a hagyományőrző rendezvény célja, hogy a település apróságait nevelő intézményt pénzadománnyal segítsék. A jótékonysági bált tucatnyi helyi és környékbeli vállalkozás és magánszemély támogatta. 

Október 8-án estére zsúfolásig telt az attalai művelődési ház, megmozdult a falu lakossága, hogy az óvodáskorú gyerekek szülei mellett ők is segítsék a kicsik nevelését. A hangulatról Bodó Peti gondoskodott, hajnali 4-ig ropták a szórakozva jótékonykodók. A támogatók nagylelkűségét bizonyítja, annyi nyeremény gyűlt össze, hogy két órán keresztül tartott a tombolasorsolás. Végül 458 ezer 600 forint gyűlt össze a zenés mulatságból, amelyet további 20 ezer forint felajánlás bővített. Ebből finanszírozza az intézmény év közben a kirándulásokat, a szülinapi ajándékokat, de a mikuláscsomagokra is futja az összegyűlt támogatásból. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!