Boldog új évet!

2023.01.01. 14:00

Így kívánnak egymásnak minden jót 2023-ra a somogyiak

Jó szokás szerint az új esztendő első napján záporoznak a jókívánságok. Manapság már nem táviraton, hanem a közösségi médiában. Összegyűjtöttük a somogyi politikusok és intézmények újévi kívánságait egy csokorba, hogy te se maradj ki a jóból!

Szita Károly, a megyeszékhely polgármestere már szilveszter estéjén közzétette jókívánságait a városlakók számára, amelyről alábbi cikkünkben írtunk bővebben. 

Biró Norbert, a Somogy megyei közgyűlés elnöke sem mulasztotta el köszönteni a somogyiakat a modern technológia segítségével. 

A Somogy 2-es választókerület országgyűlési képviselője, Szászfalvi László is köszöntötte a térségben élőket. 

Witzmann Mihály, a Somogy 4-es választókerület országgyűlési képviselője pedig visszatekintő videót osztott meg 2022-ből, amelybe az év legemlékezetesebb pillanatait válogatta össze. 

Gelencsér Attila, a Zselic és Kaposvár országgyűlési képviselője szilveszter napján az év minden hónapjából megosztott egy számára fontos pillanatot, ilyen volt unokája születése, a Giro d'Italia és persze a választási győzelem is. Újév napján pedig ő is videóüzenetben szólt a választókhoz. Kifejtette: ki kell tartanunk addig, amíg véget nem ér a háború, reményét fejezte ki, hogy ez mihamarabb bekövetkezzen. 

Móring József Attila, a Somogy 3-as választókerület országgyűlési képviselője is osztott meg visszatekintő videót követőivel, de nem maradt el a köszöntés sem. 

Ander Balázs, országgyűlési képviselő is boldog új esztendőt kívánt bejegyzésében követőinek. 

A települési önkormányzatok közül is többen a közösségi médiát választották, hogy az ottélőket jókívánságaikkal lássák el az új év alkalmából. 

A Csiky Gergely Színház társulata is megragadta az alkalmat, hogy boldog új esztendőt kívánjon a teátrum szerelmeseinek. 

A politikusokon kívül természetesen a megyéhez kötődő hírességek sem feledkeztek meg népes követőtáborukról 2023. hajnalán. A Csík Ferenc Versenyuszodában gyakorta tempózó olimpikon Kapás Boglárka is köszöntötte insta követőit az új esztendő első óráiban. 

S, ha már sportolóknál tartunk: a Kaposvári KK is színes posztban kívánt minden jót szurkolóinak. 

De így tett a Siófok KC és a Csurgói KK, valamint a Kaposvári Rákóczi FC is. 

Gyenesei Leila, tiktokján osztotta meg az elmúlt éve legemlékezetesebb pillanatait. 

Herczeg Balázst, vagyis ahogy sokan ismerik Mókust idegen földön érte az új év, hiszen Németországból posztolt szilveszter napján családi fotót. 

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert kaposvári színészek a szokásos jókívánságok helyett egy csokor tükrös szelfit posztoltak az új év hajnalán. 

Lutter Liza, az 1. MCM Diamant egykori játékosa nagy állatvédő ezért nem is meglepő, hogy szilveszter éjszakáján a kutyusok biztonságára fókuszáló videót osztott meg tiktokján, de nem maradtak el a vicces tartalmak sem. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!