meglepő lista

2017.09.05. 17:08

Tudja, kik a legnépszerűbb magyar celebek?

Nem azok, akikre elsőre gondolna.

Bár a Forbes nemrég közzétett listája szerint a legértékesebb magyar celeb Sebestyén Balázs, akit Ördög Nóra követ, D. Tóth Krisztát megelőzve, ha a népszerűséget nézzük, már egészen más a helyzet. A Habostorta.hu utánajárt, hogy a nyári időszakban mely hazai és nemzetközi celebek iránt volt idehaza a legmagasabb az érdeklődés, az így elkészült lista viszont egészen máshogy fest, mint a Forbes összeállítása.

Rapper a legnépszerűbb férfi

A hazai élmezőnyben a férfiak közül Majka vitte a prímet, ami bizonyára annak is köszönhető, hogy szinte hetente jelent meg róla egy-egy bulvárhír, vagy új műsorának forgatásával kapcsolatban, vagy éppen arról, hogy feleségét nyaralni küldte, miközben ő vigyázott a gyerekekre otthon. Majka Dzsudzsák Balázst és a legértékesebb magyar celebnek választott Sebestyén Balázst tudta megelőzni a nyáron. Dzsudzsákkal ezúttal sem csak a sporteredményei miatt foglalkozott a hazai sajtó: a nyáron mobilcég alapításáról és friss szerelméről, Palvin Barbaráról cikkeztek sokat.

Az Iron Lady verhetetlen

A hazai vizes vb-nek köszönhetően nem meglepő, hogy Hosszú Katinka neve volt a legkeresettebb a női mezőnyben. Olimpiai bajnokunk nem a tipikus celebek életét éli, de neve megkerülhetetlen a leghíresebb hazai hölgyek között. Őt követi Aleska (aki a légtornászás mellett a festésbe is belekóstolt a nyáron), a dobogóra pedig felért az a Rubint Réka is, aki idén nyáron inkább a lányával és az unokahúgával közös cikkekben szerepelt és vált igen népszerűvé a haza internetezők körében.

Liptai Claudia lett a negyedik, aki a nyáron az új vőlegényéről és új tévés szerződéséről szóló cikkekkel került fel legtöbbször a híroldalakra. A színésznő Szabó Zsófi születendő gyermekével szerepelt a legtöbbször, ő lett az ötödik a listán, Ördög Nóra pedig a hatodik legkeresettebb női celeb volt idehaza a nyáron, aki leginkább új műsorával kapcsolatban szerepelt a hírekben – derült ki a Habostorta.hu felméréséből.

Külföldön az énekesek tarolnak

A külföldi celebek körében a zeneipar tarolt a nyáron: Justin Bieber és Ariana Grande volt a legkeresettebb férfi és női celeb a magyar interneten. A férfiaknál Harry Stlyes végzett a második helyen, megelőzve a színész Ashton Kutchert. A női celebeknél Rihanna és Katy Perry fért fel a dobogóra.

Borítókép:

Majka (Majoros Péter) Velencén 2015. július 17-én.

MTI Fotó: Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik