Lenyűgöző

2019.04.20. 11:46

Így is ritkán látni Hosszú Katinkát

Mindegy, hogy ünnep vagy hétköznap, Hosszú Katinka egypercnyi lazítást sem enged meg magának. Ezt bizonyítja, hogy nagypénteken korán reggel az edzőteremből jelentkezett be Instagramján – ráadásul mindjárt három példányban.

Forrás: ironswim.hu

Igaz, a három képből álló montázs, amelyen a háttérben Jaouad Syoud, a 19 éves algériai úszó, az Iron Swim egyik friss igazolása játssza a húsvéti nyuszit, a jelek szerint csütörtökön készült, erre utal a hashtagek között található tbtyesterday bejegyzés – hívta fel a bejegyzésre a figyelmet az Origo.

A dátum valójában mindegy is, a fotó egyértelműen mutatja, hogy milyen jó hangulatban telnek az edzések az Iron Swimnél.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka néhány nappal korábban fantasztikus sminkkel nyűgözte le rajongóit. Mi is bátran kijelentjük, hogy a vörös rúzs legalább olyan jól áll az Iron Ladynek, mint az aranyérem.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: ironswim.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!