nehéz pillanatok

2021.01.19. 16:25

Karcagi gyilkosság: csak most mondták el Marianna kisfiának, hogy többé nem láthatja az édesanyját

A napokban mondták el a 7 éves Rubennek, hogy anyukája már az angyalok között van, így soha többé nem láthatja. Kiss Mariannát egy veszekedés után fojtotta meg volt párja, majd ásta el egy erdőben.

Nehéz pillanatokat kellett átélnie a 24 éves korában meggyilkolt és elásott Marianna édesanyjának. Évára hárult ugyanis a feladat, hogy a kisunokájának elmondja: anyukáját már soha többé nem fogja látni – írja a Ripost.

Eleinte azt hazudta, hogy a Dunába dobta a holttestet

Már csaknem egy hónap telt el azóta, hogy a kétgyermekes karcagi Kiss Mariannának nyoma veszett. A családja sokáig reménykedve próbálta felkutatni a 24 éves nőt, de a rendőrség végül pár napja közölte: volt párja lakóhelyének közelében egy erdőben elásva megtalálták a holttestét, amit a férfi egy napig rejtegetett. A zsaruknak nem volt egyszerű dolguk, a gyanúsított eleinte azt hazudta, hogy a Dunában szabadult meg gyermeke édesanyjának élettelen testétől, miután egy vita hevében megfojtotta őt.

Nem érti az édesanya, hogy tehette ezt a fia

Marianna és B. Attila öt év után december 9-én szakítottak véglegesen, a 38 éves férfi akkor költözött haza Felsőlajosra a szülei házába a hároméves Vendellel. A kisfiúért az áldozat édesanyja ment el Karcagról a napokban. A gyilkosság óta most találkozott a két anya először.

„Amikor megláttak, egyből sírt Attila egész családja. Mondták, hogy nagyon sajnálják és ők nem tehetnek semmiről. Láttam rajtuk, hogy nagyon meg vannak törve, és komolyan így gondolják. Rájuk egyáltalán nem is haragszom. Az édesanyja nem érti, hogy a fia, hogy tehetett ilyet, miért vakíthatta el ennyire az az érzés, ami benne volt” – mesélte a Borsnak Lázók Éva, a 24 éves korában meggyilkolt Marianna édesanyja.

Fotó: police.hu

Hiányolja szüleit a kisfiú

Mivel Mariannáék korábban 10 hónapig éltek a karcagi házában, így kisunokája azonnal felismerte Évát, és a nyakába ugrott, amint meglátta.

„Nagyon nyugodt, nincs vele semmi baj. Ugyan hiányolja a szüleit, de még annyira kicsi, hogy fel sem fogja, hogy mi történik körülötte. A 7 éves Rubennek már elmondtuk, tudja, hogy az édesanyját nem láthatja soha többé. Persze a gyilkosságról nem beszéltünk, csak annyit tud, hogy Marcsi meghalt, és már az angyalok között van. Sírt egy kicsit, de valójában ő sem érti igazán a történteket. Mondtuk neki, hogy a szívében mindig ott lesz vele” – tette hozzá Éva.

Ezek is érdekelhetik