Bulvár-celeb

2022.11.26. 12:50

Óriási volt a szerelem Pécsi Ildikó és Mészöly Kálmán között

A feltűnő szépségű színésznő a 60-as évek közepén ismerte meg a Szőke Sziklát.

Az köztudott, hogy Pécsi Ildikót filmbe illő, legendás, több évtizeden átívelő szerelem fűzte az olimpiai bajnok focistához, Szűcs Lajoshoz, akihez 1969-ben hozzá is ment. Azt viszont már jóval kevesebben tudják, hogy a gyönyörű színésznő a 60-as évek közepén a november 21-én elhunyt Mészöly Kálmánnal alkotott egy párt, körülbelül fél évig voltak együtt. Történetüket nem más elevenítette fel, mint L. Péterfi Csaba, akit Pécsi a fogadott fiának és legfőbb bizalmasának tartott, és aki könyvet is írt a színésznő életéről.

 

A Ripost megtudta, Ildikó egyik barátnője, Bársony Irén révén ismerte meg Mészölyt, Irén ugyanis Albert Flórián felesége volt.

 

"Ildikó és Kálmán románca a hatvanas évek közepére tehető, még mielőtt összejött volna Lajos bácsival. Ildikó folyamatosan az ideális férfit kereste, és mivel a barátnője Albert Flórián felesége volt, számos olyan buliban megfordultak együtt, ahol sok focista volt. Az egyik ilyen eseményen ismerte meg Mészöly Kálmánt. Végül össze is jöttek, Ildikó szerelmes lett a férfibe. A kapcsolatuk fél évig tartott, 1967 szilveszteréig. 

 

Akkor egy buliban végül szakítottak egymással. Ildikó egyébként már tudta, hogy egy másik eseményen Lajos bácsi rendületlenül vár rá, ezért a szakítás után el is indult arra a helyre. Amikor a többiek megkérdezték tőle, hogy hova megy, csak ennyit mondott: férjhez. Ezen akkor jót kacagtak, de később kiderült, Ildikó igazat mondott" - mesélte a Ripost-nak L. Péterfi Csaba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában