Bulvár-celeb

2023.04.11. 15:50

Kiderült, kibe szerelmes Gubik Petra

Másfél éve együtt vannak, de nagyon óvják a magánéletüket.

Forrás: TV2

A 33 éves énekesnő múlt hét vasárnap történelmet írt a Sztárban sztárban, ugyanis ő lett a show történetének első női győztese. Gubik Petra nagyon hálás a nézőknek a támogatásért és a sok szeretetért, amit kapott az elmúlt nyolc hét alatt – írja az Origo.

Gubik Petra magánéletéről nem sokat tudni, nem szerepel a bulvárlapokban a személyes dolgaival. Annyi azért közismert, hogy korábbi párja Nagy Sándor színész volt, akivel két évig voltak együtt, 2015-ben szakítottak.

Másfél éve új párkapcsolata van, barátja pedig végig szorított szerelmének a műsor döntőjében, Petra sokszor szaladt ki hozzá a nézőtérre, hogy bátorítsa. A férfi is jól tudja, hogy milyen stresszel jár a szereplés, hiszen kiderült, hogy ismert táncosról van szó.

A Junior Prima és Harangozó Gyula-díjas táncos, Moussa Ahmed, az Urban Verbunk művészeti igazgatója, aki korábban a világ leggyorsabb néptáncosa díjat is elnyerte.

Az Urban Verbunk, középen: Moussa Ahmed
Forrás: Magyar Nemzet

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában