Bulvár-celeb

2023.07.20. 06:30

Hűha! Vele vigasztalódik Inti Sáfrány Emese után

Még két hónapja sincs, hogy a légtornász és Zuber Krisztián kapcsolata véget ért.

MW

Forrás: Hajdú-Bihari Napló

Fotó: Tóth Imre

A zenész azonban máris új párra lelt. Mint kiderült, több mint egy hónapja van együtt jelenlegi kedvesével, de még nem szeretné felfedni választottja kilétét, csupán annyit árult el, hogy ismert hölgyről van szó...

 

Azóta nekem van egy új párom, most már több mint egy hónapja vagyunk együtt. Hál’ istennek nagyon jól megvagyunk, és ha majd úgy alakul, akkor nektek is be fogom mutatni

– mondta mosolyogva a zenész a Tények Plusz műsorában. 

Inti annyit azért elárult titokzatos párjáról, hogy korábban ő is szakmabeli volt, sőt, 20 évvel ezelőtt az egész ország ismerte őt. Ki lehet a rejtélyes hölgy? A Ripost kiderítette.

Inti új választottja ugyanis kissé óvatlan volt, és fotót posztolt a zenészről. Bár nem jelölte meg rajta, egyértelmű, hogy ki szerepel a képen. 

Főleg azok után, hogy Inti még szívecskét is tett a fotó alá, így kétség sem fér hozzá, hogy ki a titokzatos hölgy.


Nem más, mint Zsu, aki a Viva TV és a TV2 képernyőjén is feltűnt még évekkel ezelőtt, jelenleg pedig rádiós műsorvezetőként dolgozik. Túl van egy váláson és egy kisfiú büszke édesanyja, Nyul Zsuzsa.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában