Bulvár-celeb

2023.09.05. 15:00

Ön átmegy a teszten? Ezzel a világsztárral szokták összekeverni G.w.M volt párját

Szemfüles rajongók észrevették, kire hasonlít Nagy Melanie.

MW

Forrás: Metropol

Fotó: Nagy Zoltán

Azt mondják, valahol a világban mindenkinek akad egy hasonmása. Nagy Melanie például a megszólalásig hasonlít a Golden Globe-díjra jelölt amerikai színésznőre, Jessica Albára.

 

A 42 esztendős világsztárt talán senkinek sem kell bemutatni. Jessica Alba többször felkerült a legszexibb hírességek listájára. A névsorban több hazai celeb is helyet kaphatna, akár Nagy Melanie is, akit előszeretettel hasonlítgatnak a rajongók Jessicához.

Csak szerintem néz ki úgy, mint Jessica Alba?

– kérdezték a sztáranyuka fotója alatt, mi pedig kíváncsiak voltunk, mit szól ehhez Melanie.

Nagy Melanie
Fotó: Nagy Zoltán / Forrás: Metropol

A műsorvezetőnek jólesnek az ilyen megjegyzések, de ő nem látja a hasonlóságot. Bár érdemes lenne elgondolkoznia a dolgon, hiszen valaki külön TikTok-videót készített a két hírességről, hogy akár testvérek is lehetnének.

Igazán hízelgő, hiszen egy gyönyörű és tehetséges színészről van szó. Az ő szépsége belülről fakad, nagyon természetes és egyben egyedi is, de őszintén szólva nekem nem tűnt fel a hasonlóság. Ellenben nagyon jólesik, hogy egyesek úgy gondolják, látják bennem Jessicát. Feldobták vele a napomat!

– fogalmazott a csinos híresség.

A Bors cikkében található kvízből kiderül, ön tud-e különbséget tenni Melanie és Jessica között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában