Bulvár-celeb

2024.03.08. 12:30

Szívrohamot kapott a híres magyar költő

Lackfi János a közösségi oldalán számolt be a tavaly december 24-én történt esetről, amikor szívrohamot kapott.

MW

Lackfi János József Attila-díjas költő, író, műfordító, tanár

Forrás: MTI

Fotó: Czimbal Gyula

Izomlázra lett figyelmes, majd olyan érzése volt, mintha „úthenger caplatna a mellkasán”, a karja lezsibbadt, a homlokát leverte a víz, végül az ágyra rogyott.

Kiabálok a feleségemnek, a nyolcéves kislányom rémülten menekülne, önzőn kikönyörgöm, hogy maradjon, őt és Julit ölelem, mert lehet, hogy utoljára.

„Hívjuk a dokit, majd a mentőt, a diszpécser vonalban marad végig. A nagylányunk kiszalad a főútra, hogy a házunkig irányítsa a mentőket. Érhetett volna a roham az ország másik felén, fellépés közben, vagy akkor, amikor épp vezetek, lehettem volna tök egyedül” – fogalmazott Lackfi János.

A József Attila-díjas költő gyógyszereket szed, változtatnia kell az életmódján, de ennek is látja a pozitív oldalát. A Városmajorból átszállították Balatonfüredre, ahol a rehabilitációja zajlik – adta hírül a Mandiner.

Leadtam tíz kilót, szerettem vastagon enni, most szeretek vékonyan. Azóta is mindennap megvan a tízezer lépés, olykor tizenötezer is, csinálom a gyógytornát.Kicsit gyakrabban elsírom magam. Tudok mélázni, de tudok röhögni is.Valahogy mindennek mélysége lett körülöttem. Felfedezem az új életemet

– írja posztjában a híres költő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában