Krimi

2023.07.10. 01:14

Kirepültek az autóból: két fiatal halt meg Füzesabonynál

A baleset következtében a járműben utazó 20 éves nő és 17 éves fiú a helyszínen életét vesztette. Egyikük sem használt biztonsági övet.

Fotó: Agria Tv Bt.

Halálos baleset történt vasárnap este a Füzesabonyhoz tartozó Pusztaszikszó közelében, adta hírül honlapján a rendőrség. Közleményükből kiderül: A Füzesabony és Pusztaszikszó közötti bekötőúton  20 óra 50 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó lehaladt az úttestről és az árokba borult. A baleset következtében a járműben utazó 20 éves nő és 17 éves fiú a helyszínen életét vesztette - írja a heol.hu.

Az Agria Tv információi szerint egy embert a tűzoltók emeltek ki egy autó alól. A személyautó a búzatáblába hajtott a Füzesabonyhoz tartozó Pusztaszikszó tanya közelében. 

Egy embert a jármű mellett találtak meg a műszaki mentést végző füzesabonyi hivatásos tűzoltók, egy másik pedig a gépkocsi alatt volt. Őt kézi erővel kiemelte a raj, majd áramtalanította az autót. A munkálatokat a füzesabonyi önkéntes tűzoltók is segítették.  

Egy fiatal férfi és egy fiatal nő utazott abban a kocsiban amelyik balesetet szenvedett. Egy mezőgazdasági úton haladtak, amikor a vezető letért az útról, az árkon keresztül, többször átfordulva álltak meg a búzában. Nem használták a biztonsági övet, mindketten kizuhantak. Egyikükre a kocsi is ráesett.

A mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Fotó: Agria Tv Bt.

A borsonline.hu kiderítette, hogy ki vesztette életét a vasárnap esti tragédiában. Az autót vezető fiú mátramindszenti volt és Pétervásárára járt iskolába. Idén ő nyerte meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt a mezőgazdasági gépész kategóriában.

A borzalmas tragédia hallatán az ismerősök és barátok teljesen összeroppantak, egyelőre még fel sem fogták a történteket – írt a Bors.

„Barátom! Mennyi jót csináltunk mi együtt és most itt hagytál! Sosem felejtelek el!” - írta egy barátja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában