térfélcsere után

2017.08.26. 22:38

Labdarúgó NB I – A címvédő Honvéd hazai pályán kapott ki

A fővárosiak csaknem egy év után maradtak alul a Bozsik Stadionban.

A címvédő és listavezető Budapest Honvéd kikapott a vendég Debrecentől szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójában. A fővárosiak csaknem egy év után maradtak alul a Bozsik Stadionban.

OTP Bank Liga, 7. forduló: Budapest Honvéd-Debreceni VSC 1-3 (0-1) -----------------------------------------

Bozsik Stadion, 2537 néző, v.: Szabó Zs. gólszerzők: Eppel (58.), illetve Tőzsér (27. – 11-esből), Bódi (63.), Jonanovic (91.) sárga lap: Baráth (26.), Banó-Szabó (64.), illetve Ferenczi (40.), Bényei (76.)

Budapest Honvéd: ----------------

Gróf – Latifu, Lovric (Kabangu, 71.), Laczkó (Danilo, 45.), Bobál D., Baráth – Nagy G., Kamber, Banó-Szabó (Tömösvári, 67.) – Eppel, Lanzafame

Debreceni VSC:

----------------

Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Varga K. (Sekulic, 59.), Jonanovic, Tőzsér, Bódi (Mészáros, 81.), Mengolo (Tabakovic, 62.) – Könyves

A címvédő Honvéd lendületes támadásokkal kezdett, ám egy büntetőből mégis a Debrecen került előnybe. A szünetig maradt a nagy iram, de a fővárosiak nem tudtak egyenlíteni.

Térfélcsere után góllá érett a piros-feketék mezőnyfölénye, a tavalyi gólkirály Eppel remek fejessel egyenlített. Nem tartott sokáig a hazai öröm, mivel Bódi szabadrúgását Gróf csak a gólvonal mögül tudta kiütni.

A Honvéd a hajrában is elszántan rohamozott, de Jovanovic a 91. percben bebiztosította a vendégek megérdemelt sikerét. A kispestiek előző 11 bajnokijukon nem találtak legyőzőre, ilyen sorozatra 1994 óta nem volt példa a klub történetében.

A Bozsik Stadion tavaly szeptember 24. óta volt „bevehetetlen” a vendégcsapatok számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!