szépség

2020.11.22. 14:23

Kaposvári lány a Miss Hungary döntőjében

Decemberben rendezhetik a harmincadik Miss Hungary szépségversenyt, ahol jó eséllyel szerepel majd a kaposvári Kalmár Szonja is.

Sonline

Hazánk legrégebbi szépségversenyén idén harminc hölgy mutatkozhat be. A döntőbe jutott szépségek között van a kaposvár Kalmár Szonja is, aki ugyan még nem nyerte a versenyt, de azt már kipróbálhatta milyen királynőnek lenni.

A döntősök ugyanis a Gödöllői Kastélyban vettek részt egy fotózáson, ahol Sissi ruháinak másolatát viselték. A 16 éves Szonja számára ez felejthetetlen élmény volt. – Nagyon szeretem a fotózás, modellkedés világát és persze a szép sminkeket – mondta a Munkácsy Mihály Gimnázium sportakadémiai tagozatán tanuló fiatal lány. – Ezért is volt óriási élmény számomra a gödöllői fotózás. Egészen kiskorom óta egyik nagy vágyam, hogy egyszer korona kerüljön a fejemre, mint szépségkirálynő. Így értelemszerű, hogy a modellkedést akár fő állásban is el tudom képzelni hosszú távon a jövőben, de ehhez találnom kell egy olyan ügynökséget, ahol jól érzem magam. Remélem mihamarabb megtalálom.

Persze azért van más is, amivel foglalkozik a kaposvári tini, hiszen ötödik éve röplabdázik és korábban négy éven keresztül táncolt. Izgatottan néz elébe a kihívásnak a harmincadik Miss Hungary döntőjén.

A szervezők azt tervezik, hogy a közönség számára is nyitott lesz az esemény, s december 12-én minél többen ellátogatnának a Gödöllői Kastélyba. Az eseményt visszafogott elegancia jellemzi majd, ahol persze Erzsébet királyné korhű ruháit is bemutatják. Hiszen a szervezők igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy a lányok királynőnek érezzék magukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában