Külföldre költözik?

2023.06.29. 10:00

Árulja Mosolyka siófoki lakását

Néhány hete kerültek fel az első videók, amelyeken Mosolyka, vagyis Hozleiter Fanni és férje Sankó a közös siófoki otthonukat árulják. Azóta egy szőlőskertet is meghirdettek, de több háztartási cikktől is megválnának.

K.R.

Korábbi fotó

Fotó: Penovác Károly

Több közösségi platformra is feltöltötték Mosolykáék azt a videót, amiben siófoki, vízparti lakásukat bocsátják áruba. Azt nem közölték a felvételen, hogy miért árulják az ingatlant, vagy hova költöznek. Azonban a szemfüles internetező könnyen választ kaphat erre a kérdésre is Hozleiter Fanni felületeit böngészve. Nemrégiben Tenerifén jártak férjével, Sankóval. A korábban a Sonline-nak is nyilatkozó Mosolyka arról korábban írt, hogy mennyire megviselte a koronavírus. Az elmúlt hetekben pedig arról is posztolt, hogy mennyire jót tett neki a tengeri, sós levegő. Majd pedig arról is, hogy Tenerifére helyezi át székhelyét férjével, s ezért válnának meg siófoki ingatlanjaiktól. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában