Fedetlen testek

2023.06.29. 19:51

Ismét kockahasat villantottak a soundos alfahímek

A tavalyi Balaton Sound után idén ismét megtartotta Pumped Gabo és népes követőtábora a félmeztelen tescózás hagyományát.

Koszorus Rita

Forrás: Instagram

A siófoki áruházba ugrottak le a srácok egy kicsit shoppingolni, persze deréktől felfelé textil nélkül, hiszen minek edz az ember egész évben, ha nem mutathatja meg a kasszásoknak a kigyúrt felsőtestét. Gabot elkísérték a "testvérei", akikből akadt néhány Siófokon. Teljesen ellepték a fedetlen felsőtestű srácok az áruház előterét, ahol a kötelező flexelés közben persze néhány fotó és videó is készült. 

A hagyományőrző Tescoba menésről természetesen kép is készült, tehát az utókor is tudni fog a nemes tettről. Azt nem tudjuk, hogy az üzlet dolgozói mekkora lelkesedéssel fogadták a népes kompániát, de az áruházlánc szemmel láthatóan már várta a jellegzetes táncáról elhíresült Pumped Gabót. Az instagramra feltöltött egyik fotón egy tábla látható, amely nem semmi marketing érzékről árulkodik, az influenszert köszönti a siófoki áruházban. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában