Autóverseny

2023.06.16. 10:07

Raliversenyen tarolt az egykori Tündérszép

Kanász Cintia pár évvel ezelőtt még a Tündérszép versenyünkön tündökölt és ért el szép eredményeket. Most a profi rallisok között bizonyította rátermettségét.

Barkóczy László

Bakonyán rendezték meg azt a rally sprint versenyt, ahol párjával Bévárdi Péterrel indultak.

 

– Ez az első olyan versenyünk, ahol nem mint amatőrök indultunk – mondta el kérdésünkre Kanász Cintia, aki mint navigátor vett részt a versenyen. – Egy ilyen küzdelemben már nagyobbak a távok, és több a gyorsasági szakasz is. Mi az RS 4-es kategóriában indultunk, az 1600 köbcentis motorok kategóriájában.

Bévárdi Péter és Kanász Cintia a saját maguk által támasztott célokat is messze túlszárnyalták. Simán nyerték Ladájukkal a kategóriájukat, de az abszolút értékelésben is az első helyet szerezték meg.

– Gyakorlatilag hiba nélkül teljesítettük a szakaszokat, semmilyen gond nem volt az autónkkal sem. A második gyorsaságin egyszer azért sikerült ijesztően keresztben autózni, de azt is sikerült megfogni, így nem lett belőle nagyobb baj. Nagyon örülünk a most elért eredményeknek, és izgatottan várjuk a további versenyeket.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában