Püspöki védelem

2023.08.21. 10:40

Vendégül látná egy teára Tóth Gabit Kornél atya

Az indexnek nyilatkozott a közelgő püspökké avatása kapcsán Fábry Kornél, aki Tóth Gabiról is megosztotta gondolatait a portállal.

Koszorus Rita

Fotó: Zsedrovits Enikő

Jövő héten, szeptember 2-án szentelik az Esztergom-Budapesti főegyházmegye segédpüspökévé Fábry Kornélt, akivel ennek kapcsán készített interjút az Index. A portálon megjelent cikkben a korábbi kaposfüredi plébános Tóth Gabiról is beszélt. 

Fábry kornél
Szeptember 2-án avatják segédpüspökké. Forrás: MW

Azt mondta Fábry Sándor unokaöccse, szívesen látná egy teára és meghallgatná az énekesnőt, aki az elmúlt napokban a válságba jutott házassága miatt került reflektorfénybe. Kornél atya azt is mondta, a Tóth Gabit körüllengő botrány kapcsán, hogy nagyon könnyű mások felett ítélkezni. – Ezt az emberek gyakran a saját hibáik elfedésére teszik. A papi jelmondatom: Legyetek tehát irgalmasok! – mondta Fábry Kornél az Indexnek. 

Fábry Kornél azt is kifejtette, hogy ő még lát esélyt a Tóth-Krausz házaspár számára, hiszen szerinte a megingott házasság még nem menthetetlen. 

Két hete robbant a hír, hogy a sztárpár hat év együttlét után szétválik, a szomorú hírt az énekesnő férje, Krausz Gábor tudatta közösségi oldalán. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában