Premier

2023.10.03. 15:21

Csak néhány nap és startol az új magyar sikerszéria

Már van premierdátuma az új magyar szuperprodukciónak, a Tündérkertnek, amelyben somogyi kötődésű színész is főszerepel.

Koszorus Rita

Forrás: Megafilm

Fotó: Tamas Dombovari

Október 13-án debütál a Dunán a Tündérkert című új magyar sorozat, amit hazai Trónok harcaként is emlegetnek a kritikusok. A Móricz Zsigmond Erdély-trilógiájának első, Tündérkert című kötete alapján készült nyolcrészes sorozathoz a napokban jelentek meg a karakterplakátok, amelyek alapján jobban megismerkedhetünk a főszereplőkkel. 

Köztük találjuk azt a Lukács Dánielt is, aki nemrégiben apai örömök elé nézett a csokonyavisontai Katz Zsófiával együtt. 

Dániel Kamuthy Farkast alakítja a sorozatban, aki a testőrök vezetője, mindig azt figyeli, hogy védencére milyen veszély leselkedik. Hűséges ember, de nem csupán ahhoz, akit védelmez: meggyőződése, hogy nem csak a fejedelmet óvja, hanem az egész keresztény Európát is. És aki a hitére tör, az nagy bajban van - legyen az egy aljas felségáruló, vagy akár egy teljhatalmú király - derül ki a karakter jellemzéséből. 

A sorozat dupla epizóddal debütál a Duna TV-n. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában