Finn Mikulás

2023.12.02. 07:35

Balatonra látogat Joulupukki

December ötödikén egy szántódi hotelbe látogat az igazi, finn Mikulás.

Sonline.hu

A BalaLand Resort Balaton hotelbe felajánlásának köszönhetően ugyanakkor nemcsak a szállóvendégek ünnepelhetnek a Télapóval, hanem helyi gyermekek is találkozhatnak vele.

A hotel együttműködik a Siófoki Magyar-Finn Baráti Körrel, ugyanis Siófok testvérvárosa a Finnországban található Oulu, a civil szervezet ezt a kapcsolatot hivatott ápolni. Az idén 45. jubileumát töltő szervezet, az ünneplés kapcsán rajzpályázatot hirdetett három korcsoportban. Környékbeli óvodások, általános iskolai alsó- és felső tagozatosok alkotásait várták, „Ahogy én látom a Mikulás hazáját” témában. Az oului és siófoki közös kezdeményezésre beérkezett nevezések közül, a zsűri 11 győztest választott, akik ezzel elnyerték a fődíjat, ők is részt vehetnek a közös ünnepségen, és találkozhatnak Joulupukkival.

A szállóvendégek a programok után vacsorán búcsúzhatnak el a Mikulástól. Másnap különleges Északi Sarki Büfé ünnepi reggeli várja a vendégeket. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában