Téli élmények

2023.12.19. 09:10

Szlovéniában hódol a téli sportoknak Gyenesei Leila

Vidám fotót és videót posztolt Gyenesei Leila nyaralásáról.

Koszorus Rita

Forrás: Instagram

A somogyi híresség Szlovéniában, azon belül pedig a roglai síparadicsomban tölti ezeket a napokat. A fotóhoz csak annyit kommentet fűzott: "egy átlagos hétfő". Hozzátette: a szlovénaiai síelés a lehető legjobb hétkezdés volt számára. 

Forrás: Instagram

Leila egy videót is megosztott a téli vakációról, amin egy szív alakú darabot hasít ki a hóból. Szemmel láthatóan a híresség nagyon élvezte a havas kalandot. 

A kaposvári származású olimpikon, aki a Galileo című ismeretterjesztő magazin műsorvezetője, a képernyőn a nagy sikerrel futó Árulók című realityben láthattuk legutóbb. 

Követőivel Instagram oldalán megosztotta karácsonyi bakancslistáját is, amelyből szerintünk sorban húzza ki a teendőket. Posztjai alapján legalábbis egyet biztosan lehúzhatott a bakancslistáról: a hóember építést. Igaz erről még nem posztolt Leile, de Roglán a hegyen félméteres a hótakaró vastagsága. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában