Jelentkezz te is!

2024.03.23. 11:56

Hátrányból előnyt kovácsol a Tündérszépekkel

A korábbi versenyzők is egytől-egyig azt mondták, nem érdemes sokat gondolkodni a jelentkezésen, bele kell vágni a Tündérszépekbe. Akik megfogadták a tanácsot, azok közül már többen túl vannak a fotózáson.

Koszorus Rita

Fotó: Muzslay Péter

Már egészen rutinosan mozgott a kamera előtt az idei Tündérszépek fotózáson Pintér Kitti, aki már többször részt vett a versenyen. – Korábbi években nem sikerült továbbjutnom, most abban bízom, hogy talán ez lesz az én évem, mondta 30 éves lengyeltóti Tündérszép. 

A fotózásra úgy készült, hogy kedvenc ruháit hozta el. Mivel Kitti különösen szereti a csillogó szetteket, két alkalmi ruhát is hozott. – Ezt ma hozta meg a futár, mutatott a gyönyörű bordó, gyöngyökkel díszített koktélruhájára mutatva nevetve.

Elárulta a fotózáson azt várta a legjobban, hogy ezt a ruhát viselhesse. – De nagyon vártam az egész napot, a fodrászt és a sminkest is, hogy lássam, mit hoznak ki belőlem, mondta Pintér Kitti. A Tündérszépek ugyanis egy kihívás Kitti számára. – Általános iskolás koromban mindig csúfoltak azért mert sovány vagyok. Ezzel a versennyel szeretném megmutatni, hogy ebből előnyt lehet kovácsolni, mondta a versenyző. 

Habár elkezdtük fotózni a jelentkezőket, még mindig nincs késő jelentkezni a Tündérszépekre! A regionális döntőre bárki jelentkezhet a tunderszepek.hu oldalon a jelentkezési lap kitöltésével egészen április 21-ig. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában