Premier

2024.03.03. 10:30

Megjött az intim Torna Illegál új dala videóval

A rajongók alig bírták kivárni a klippremiert.

Koszorus Rita

Forrás: ITI Facebook Official

Susogós melegítő, Magnum bajusz és propelleres baseball sapka is feltűnik az Intim Torna Illegál kilencvenes éveket idéző új videóklipjében, amelyet A csúnyák a szépek című dalhoz készítettek. A somogyi származású Dorogi Péter Excel Rose szerepében jelenik meg a képeken, s néhány felvételen megdöbbentő hasonlóságot fedeztünk fel közte és a Guns N' Roses frontembere között. 

Persze ez minden bizonnyal csak a képzeletünk játéka, mert még Slash egy wishes verzióját is fel véltük fedezni az új klipben, amely a Belélegezzelek című nótát követi a friss ITI dalok sorában. A fiúk közösségi oldalukon azt írták, hamarosan koncerteken is előadják az új számot, s még az sem kizárt, hogy a klipben látható szettekben. 

A zenekar a napokban a következő koncertek helyszínét is bejelentette, amelyek között sajnos egy somogyit sem találtunk. Viszont örülhetnek a győriek, a szombathelyiek, a debreceniek és a fővárosiak, hiszen ott fellép márciusban és áprilisban az újjáalakult Intim Torna Illegál. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában