Mezárverés

2022.01.30. 17:30

Sportrajongók gyűjtik a segítő forintokat

Sonline

Javában tart még a mezárverés, amelyet két kaposvári kezdeményezett egy árván maradt testvérpár megsegítésére. A drukkerek hétfőn újabb mezekre licitálhatnak az ötletgazda Balassa László közösségi oldalán. – Újabb öt mezt rakok ki árverésre: Diamant, MTK, DVTK, ZTE és MOL Fehérvár dedikált darabokra lehet licitálni a következő körben, mondta érdeklődésünkre Balassa László. 

A kezdményezés lényege, hogy élvonalbeli magyar sportcsapatok ajánlottak fel dedikált mezeket, amelyek virtuálisan kerülnek kalapács alá. Az összefogás élére Balassa László és Tóth Andrea kaposvári sportbarátok álltak, akik sorra keresték fel a csapatokat. Szerencsére a sportolók első szóra eleget tettek a kérésnek és felajánlásaikkal hozzájárultak az akció sikeréhez. Több tucat mez gyűlt össze a jótékony akcióhoz. 

– Ha csak egyetlen mez ment volna el, én akkor is sikeresnek mondanám az árverést. De eddig hét mez kelt el, 40 ezertől 106 ezer forintos árakon, legmagasabb összeget Hendlein Roland a Kaposvári KK dedikált meze érte, amelyért több mint 100 ezer forintot fizetett egy licitáló, tette hozzá Balassa László. 

Az ötletgazda szerint ebben az akcióban az a legjobb, hogy mindenki jól jár, aki licitál örülhet a meznek, a befolyt összegnek pedig majd a gyerekek örülhetnek, akiknek hatalmas segítséget jelent ez a mindennapokban. 

Licitálni kizárólag Balassa László saját közösségi oldalán lehet, az eredeti posztok alá tett ajánlatokkal. A legmagasabb összeget felajánló résztvevő kapja a meghirdetett a sport relikviát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában