Kétnapos hétvégi fesztivál várja a veteránjárművek kedvelőit

2024.05.24. 09:18

Gurulj ide! – Óriási veteránjármű és cyclekart fesztivál Balatonbogláron

Május 25-26-án Balatonbogláron, a Csavargőzös műemlékhajónál rendezik meg a Gurulj ide! fesztivált. Szombaton és vasárnap lélegzetelállító cyclekart bemutatók és lenyűgöző veteránjárművek várják a vendégeket.

Hajdú Marianna

Fotóillusztráció

Fotó: Lang Róbert

Május 25-26-án Balatonboglár ad otthont az év egyik legizgalmasabb rendezvényének, a Gurulj ide! – veteránjármű és cyclekart hatalmas hétvégi fesztiváljának. A Csavargőzös műemlékhajónál két napon át várják a látogatókat, akik a veteránjárművek és a csodálatos cyclekart bemutatók világába nyerhetnek bepillantást.

Szombaton a Gurul ide! fesztivál megnyitójával indul a program, ahol a Budapest-Bamako Rallye-t teljesített sivatagi verdák és egy káprázatos veterán Skoda találkozó nyújtanak felejthetetlen élményt. 

A Csavargőzösben megcsodálhatjuk a Skoda makett kiállítást is, ahol az autógyártás történetének ritkaságai sorakoznak fel. A Phoenix vitorlás is megnyitja kapuit a látogatók előtt, majd a parton izgalmas e-bike teszttúrák és látványos cyclekart bemutatók várják az érdeklődőket.

Vasárnap folytatódik a Gurulj ide! veterán jármű találkozó, ahol autók, motorkerékpárok és biciklik parádéznak majd. 

A Vékasport veterán kerékpár bemutató nyújt különleges élményt a résztvevőknek és a Phoenix vitorlás ismét várja a vendégeket a kikötőben. A nap során újra és újra csodálatos cyclekart futamok veszik kezdetüket és a veterán hajómotor kiállítás is folytatódik a Csavargőzösön.
A fesztivál idején a kapitány izgalmas történetekkel szórakoztatja a hajózás szerelmeseit, akik akár a naplemente túrán is részt vehetnek. 
A rendezvény látogatása ingyenes, bár néhány program külön jegy megvásárlásával vehető igénybe.
További információkat a rendezvény oldalán olvashatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában