Támogatott tartalom

2020.04.23. 13:26

Válaszd Kaposváron is a Bestmixer iskola tanfolyamait!

Szeretnéd kipróbálni az ország legmenőbb mixer és barista iskoláját Kaposváron? Nem szeretnél órákat utazni, azért, hogy ugyanazt a minőségű oktatást kapd, mint például a fővárosban? Nem is kell! 

Támogatott tartalom

Manapság a legnépszerűbb képzések közé tartozik a barista tanfolyam és mixer tanfolyam. A Bestmixer iskola képző-és vizsga központjait már szinte minden nagyvárosban megtalálod! Tökéletesen felszerelt iskoláinkban, modern környezetben tanulhatsz, a lakóhelyedhez közel, így sok időt megspórolhatsz, nem mellesleg pedig piacképes szakmákat tanulsz!

A kaposvári mixer tanfolyamon nem csupán koktélok elkészítését tanulhatod meg, nálunk ennél sokkal több egy mixer tanfolyam! Megtanulod azt is, hogyan leszel Te a legjobb bármixer, hogyan tudsz új italokat alkotni, mitől leszel egyedi, kreatív és trendi! Hogyan és mivel érhetsz el sikereket a szakmádban, hogyan duplázd meg a borravalódat, hogyan legyél a vendégek kedvenc bartendere! Az oktatás kis létszámú csoportokban zajlik, minden tanuló egyenként elkészíti az összes italt, amit aztán el is fogyaszthat! A jó hangulat garatált!

 

A kaposvári barista tanfolyamon nemcsak elméletben látsz kávégépet! Megtanulod a kávégépek, őrlők beállításait és a létező összes kávéitalt elkészíted, korlátlan gyakorlási lehetőséged biztosítunk az órákon! Bárhol fogsz dolgozni, mindenhez értesz majd, tökéletes baristát faragunk belőled! A Bestmixer iskolában olyan gépparkkal találkozhatsz, amit még a legmenőbb kávézók is megirigyelnének, ilyen például a Viktoria Arduino Black Eagle, amely a nemzetközi barista versenyek hivatalos kávégépe.

A barista tanfolyam azért is olyan népszerű, mert ez az egyik legrövidebb képzés, 3-6 hét alatt kézhez kaphatod a bizonyítványodat és vár rád a kávézók izgalmas világa akár itthon, akár külföldön!

Ugye milyen jól hangzik? Trendi, piacképes, használható végzettségek, mindössze néhány hét alatt! Töltsd hasznosan az idődet, tanulj olyan szakmákat, amivel bárhol, bármikor el tudsz helyezkedni!

Válaszd Kaposváron is a Bestmixer iskola képzéseit!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában