Fotók!

2023.11.06. 18:11

Szijjártó Péter: most Dél-Magyarországon a sor!

Lengyel János

Fotó: Denes Martonfai

Most Dél-Magyarországon a sor! Ezt Szijjártó Péter mondta Somogy, Tolna, Baranya vállalkozóinak Pécsen, a Joint Venture Szövetség (JVSAZ) Country Ride rendezvénysorozatának hétfői rendezvényén, az AutóCity Zrt. szalonjában. 

Fotók: Mártonfai Dénes

A külgazdasági és külügyminiszter azt is hangsúlyozta: a világjárvány, majd a szomszédunkban kirobbanó háború miatt az elmúlt időszakban kétszer is újra kellett gondolni azt, amit korábban hittünk a gazdasági fejlődés lehetőségeiről. A növekedés alapjai szűntek meg vagy alakultak át, de a magyar gazdaság szerinte jól reagált erre, például a beruházás-támogatási rendszerrel és a munkahelymegtartó programmal. Majd hozzátette: most hazánk déli része kerül a gazdaságfejlesztés fókuszába. 

Fábián Ágnes, a JVSZ elnöke arról beszélt, mennyire fontos a tudásmegosztás, s ezúttal a Dél-Dunántúl vállalkozóit, egyetemek vezetőit hívták meg a számos előadásra és egy közös disputára. A JVSZ régiós nagykövete egyébként Prohászka Balázs, a Kometa 99 Zrt. ügyvezető igazgató-helyettese. 

Az eseményről bővebben is beszámolunk hamarosan!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában