Év vége

2023.12.17. 10:23

Meglepetésként feszültségoldó partira hívták a dolgozókat a KVGY-nél

Leállt a termelés péntek délután a Kaposvári Villamossági Gyárnál (KVGY) és este feszültségoldó partira hívták a dolgozókat.

Harsányi Miklós

 A téli szünet után január 3-án kezdik el a munkát. Az Év Dolgozója 2023 díjat Beck Erika, Győrfi János, Haracsi István, Horváth Tibor, Király Csaba, Malina György, Marczi Ibolya, Szarka Szabolcs valamint Tóth Zoltán és Zsifkó Tiborné kapta. Az Év középvezetője elismerést – termelési területen – Gerencsér Roland, Juhász Tamás, Somogyi István és Valenta Ferenc érdemelte ki, az alkalmazotti részen Tóth Ferenc, Zsohár Zsolt és Kissné Huszár Beáta.  Szalai Gyula, a KVGY igazgatója azt mondta: árbevételük 2023-ban 11 százalékkal nőtt és meghaladta a 11 milliárd forintot. Bár a német és francia export az idén visszaesett és egyes termékcsoportokban 30, illetve 50 százalékos csökkenés is bekövetkezett, mindent egybevéve eredményes üzleti évet zárnak.

Szalai Gyula azt mondta: jövő hétfőn, kedden már csak a leltározás ad munkát néhány szakembereknek. Elkészültek a 2024-es tervek, több mint két milliárd forint értékű megrendelésük van, januárban és februárban folyamatosan dolgoznak és tavaszra is több megbízást nyertek el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában