Megtakarítás

2024.02.22. 05:50

Újít a Revolut Magyarországon

A Revolut magyarországi, így a somogyi ügyfelei is akár 4.75%-os bruttó éves kamatot is kaphatnak az appban elérhető, Revolut Bank UAB -teljes körű európai banki engedéllyel rendelkező- cég által kínált, Azonnali Megtakarítási számlán tartott forint betéteikre.

Sonline.hu

A Revolut Azonnali Megtakarítási számláján a pénzfeltöltés és -felvétel bármikor elérhető teljesen díjmentesen. A kamatot naponta írják jóvá, és a betett összeget a betétbiztosítási rendszer védi. Az Azonnali Megtakarítási számla a Revolut első saját megtakarítási terméke, és Magyarországon jelenik meg elsőként. Később további európai országokban is elérhetővé válik majd.
A Revolut egy világszerte több mint 35 millió ügyfél által használt globális pénzügyi szuperapp. A cég a magyarországi ügyfelek számára bevezeti az éves kamatozású Megtakarítási számlákat, amelyekhez az appban lehet hozzáférni. Az azonnali megtakarítási számla az első olyan megtakarítási termék, amelyet a Revolut teljesen önállóan fejlesztett ki. Magyarország piacán érhető el elsőként. A magyarországi ügyfelek a Revolut Bank UAB-nál forintban tartott betéteik révén akár 4.75%-os  bruttó éves kamatra tehetnek szert.
Az appban a Revolut Megtakarítások nyújt otthont a megtakarítási termékeknek. Az azonnali megtakarítási számla az első ezek közül. Bármikor, teljesen díjmentes pénzfeltöltést és -felvételt, naponta fizetett kamatot és védelmet kínál. A Revolut Bank UAB-nál tartott forintbetéteket a betétbiztosítási rendszer védi. A feltöltések automatizálhatók ismétlődő utalással, vagy az aprópénz funkciók segítségével. Az új funkció minden Revolut csomagban elérhető. A feltételek a csomag típusától függnek.
A bevezetés alkalmából a Revolut Bank UAB az alábbi éves kamatokat kínálja az Azonnali Megtakarítási számlán tartott forintbetétekre (bruttó): Standard 1.25%, Plus 1.25%, Premium 3.25%, Metal 4.25% és Ultra 4.75% évente. Azok az ügyfelek, akik magasabb kamatra szeretnének szert tenni, az appban néhány koppintással fizetős csomagra válthatnak a Standard csomagról. A befizetéshez és a kamatok megszerzéséhez az ügyfeleknek az alkalmazás a legújabb verzióját kell használniuk, a Kezdő képernynőn  a Számlákat megnyitni, le kell görgetniük a Megtakarításokhoz, és nyitniuk kell egy azonnali megtakarítási  számlát forintban.

Magyarországi ügyfeleink mostantól akár évi bruttó 4,75%-os látra szóló kamatot is kaphatnak a Revolut Bank UAB-nál elhelyezett forint betéteik után. Ez egy kulcs lépés abban a küldetésünkben, hogy a Revolut legyen a legjobb választás a mindennapi bankoláshoz. A napi kamatfizetés, az azonnali hozzáférésű készpénzfelvétel, melyet teljes körű banki engedéllyel rendelkező bankunk biztosít, minden eddiginél könnyebbé tesszi ügyfeleink számára, hogy megtakarítsák és gyarapítsák a megkeresett pénzüket” – mondta Albert Codorniu Hernandez, a Revolut Megtakarítási szolgáltatásokért felelős vezetője.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában