Ingatlan

2024.04.13. 06:09

Vegyen lakást Siófokon, ha nem akar a kerttel bajlódni!

Siófokon találtunk egy 53 négyzetméteres lakást, amihez nem kell hozzányúlni, harmadik emeleti, mindenhez közel van, és mégsem kell a turistákat, bulizókat kerülgetni. A szomszédok jó fejek, az ingatlant pedig 2022-ben teljesen felújították. Ha pont egy ilyen lakást keres, akkor szerencséje van! Erkélye is van, ne aggódjon!

Siófokon eladó 3. emeleti tégla építésű lakás. A ház eredetileg 2 emeletes volt és az 1970-es években épült, majd 1997-98-ban egy harmadik emelet ráépítése történt, ez a lakás tehát valójában nincs 30 éves, ettől függetlenül 2022-ben egy teljeskörű felújításon és korszerűsítésen esett át. Saját Bosch Condens 2300iW kombi kondenzációs gázkazán saját kéménnyel, Bosch termosztáttal, külső levegő-hőmérséklet szabályozással, Inverteres Polar hűtő-fűtő klímaberendezés, új Schneider villanyszekrény és kismegszakítók+Fi relé és újratervezett elektromos körök. Schneider kapcsolók és konnektorok, réz elektromos kábelek Wago-csatlakozókkal, műanyag 3 rétegű hőszigetelt nyílászárók, elektromos gyújtású gáztűzhely és sütű, a francia-erkélyen külső rolós napvédő ponyva, az ablakokon belül napvédő rolók, 5 ponton záródó kiemelésgátlós acél biztonsági ajtó, extra födémszigetelés a 2 lakószobában, új konyhabútor, kád, toalett, mosdó-szaniterek és hidegburkolatok.

 

A lakás egy rendezett és csendes lépcsőházban, szigetelt és szép állapotú házban található, parkolás a ház előtti és a közeli közterületeken ingyenes. a Víztorony és a belvárosi infrastruktúra a maga összes üzletével és szolgáltató egységével csupán 3-5 perc sétára található. A közelben boltok, bank, posta, okmányiroda, önkormányzat, rendőrség, pláza, iskola, óvoda buszpályaudvar, vasútállomás, gyógyszertár, drogéria, ruhaüzletek éttermek, kávézók és minden egyéb kényelmi szolgáltatás megtalálható szintén séta távolságra. A Balatonpart és a központi strand valamint hajókikötő illetve a siófoki kórház is kb 10-15 perc sétával elérhető. Tökéletes választás azoknak akik egy rendezett, kellemes energiákkal teli környezetben és otthonban szeretnének pihenni, normális és kedves szomszédok között, de igényt tartanak a könnyen elérhető szolgáltatásokra amit a belváros és balaton közelsége ad ám mégsem akarnak a turista és bulinegyedben lakni, pihenni, töltődni.
A lakás tulajdonostól eladó. Székesfehérvári Lakásra elcserélhető! érdeklődni a megadott telefonszámon bármikor lehet.
További jó lehetőségeket keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában