elszámolási vita

2017.12.03. 15:19

Bosszúálló: összetörte főnöke kocsiját a feldühödött munkás

Az építőmunkásként dolgozó férfi megorrolt munkaadójára, ezért autójával nekihajtott főnöke kocsijának Balatonfenyvesen.

Sonline

A rendelkezésre álló, rendőrségtől kapott adatok alapján egy budapesti férfi elszámolási vita miatt megharagudott a főnökére. Az ideiglenes balatonfenyvesi szállásuk zárt udvarán beült a saját autójába, s nekihajtott a főnöke kocsijának. Áttolta egy kerítésen, s így megrongálta az ingatlant és egy kandelábert is.

Miután végzett, nyugovóra tért, de reggel a munkaadója – miután értesült a történtekről – felébresztette és számon kérte. Szóváltásba keveredtek, mely során a 30 éves férfi dühében felkapott egy követ és bezúzta a sértett autójának szélvédőit.

– A rendőrök N. Djillalit a helyszínen elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. A férfit – szabadlábon hagyása mellett – rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában