bűnmegelőzés

2018.06.15. 10:35

Házhoz mentek a kaposvári rendőrök

Közel 350 diáknak tartottak baleset- és bűnmegelőzési napot a kadarkúti általános iskolában.

Sonline

bdr

A Kaposvári Rendőrkapitányság munkatársai a kadarkúti Jálics Ernő Általános Iskolában tartottak prevenciós előadásokat a több éve, sikerrel zajló Házhoz megyünk program keretében. A rendezvényen résztvevő kisebbek figyelmét játékos formában, míg a felső tagozatosoknak oktató anyag segítségével és interaktív módon hívták fel az agresszió, a drog és az internethasználat veszélyeire. A gyerekek megismerkedhettek a rendőrségi alapfelszerelésekkel, a rendszeresített technikai eszközökkel, valamint kerékpáros ügyességi versenyen vehettek részt.

Jó tanácsok a rendőrségtől

A közösségi oldalak használata során minél kevesebb személyes adatot tanácsos megadni, és a jelszavas védelemre is érdemes különös figyelmet fordítani. Az iskolába a gyerekek csak elengedhetetlenül szükséges tárgyakat vigyék magukkal, ha mégis értékes telefont, tabletet visznek, kérjék a tanárok segítségét, hogy a tanítási időben tegyék biztonságos helyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában