Életveszély

2018.07.24. 08:51

Megkéselt egy nőt a korábban emberölésért elítélt román férfi

Életveszélyt okozó testi sértés kísérletével gyanúsítanak egy román személyt, aki Fonyódon késelt meg egy nőt. Kiderült, a férfi korábban 15 évet ült emberölésért.

Sonline

A Somogy Megyei Főügyészség indítványt tett annak a román állampolgárságú 47 éves férfinak a letartóztatására, aki a megalapozott gyanú szerint súlyosan bántalmazta nőismerősét Fonyódon.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsított és a sértett között (még július 17-én este) szóváltás alakult ki a nő fonyódi házában, mely során a gyanúsított előbb tenyérrel arcon ütötte, majd a földre lökte az asszonyt. A férfi ekkor magához vett egy 7 centiméter pengehosszúságú kést, amivel a háta jobb oldalán megszúrta a sértettet: fennállt az életveszéllyel járó sérülés lehetősége. A nőnek emellett eltörte az egyik csigolyáját is.

A bántalmazásnak szemtanúja volt az asszony négy kiskorú gyermeke, a gyanúsított végül az ő kérlelésükre hagyta abba a sértett bántalmazását. A férfit korábban Romániában emberölés bűntette miatt 15 év szabadságvesztésre ítélték, melyből 2017 decemberében szabadult.

A Kaposvári Járásbíróság az életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével gyanúsított férfi letartóztatását az ügyészség indítványával egyezően elrendelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában