fotók

2018.09.12. 12:19

Felgyújtottak egy standot Kaposvár belvárosában

Kigyulladt egy bódé Kaposvár Fő utcáján szerdán tíz óra után. A Megyeházával szemben észlelte a tüzet a Somogy Megyei Önkormányzat portása, aki azonnal hívta a tűzoltókat.

B.Z.

A lánglovagok egy tilosban parkoló autó miatt csak kerülővel tudtak a helyszínre jutni. Mindeközben az megyei önkormányzat vagyonvédelmi referense poroltóval megfékezte a lángokat, melyek veszélyeztették a szomszédos standokat is. A fémszerkezet újraizzása miatt szükséges volt egy második poroltót is bevetni.

Az eset során nem sérült meg senki. Mint megtudtuk a bódét egy 27 éves férfi gyújtotta meg. – Az elkövetőt egy szemtanú és a térfigyelő kamerák segítségével még a Kossuth téren elfogták a rendőrök – mondta Hosszú Balázs a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Az egyenruhások rongálás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a gyújtogatót. A helyi lakos vallomásában elismerte bűnösségét. A stand egyébként a kaposvári önkormányzat tulajdona volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában