Lelécelt

2019.08.15. 10:41

Megnyomta az autót, majd eltűnt

Szemfüles emberek segítségét kérik a hatóságok, ha már a tettes nem hagyott ott elérhetőséget.

Sonline

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen eljárást folytat.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és feltehetően piros színű gépkocsival múlt szombaton az esti órákban Kaposváron, egy áruház parkolójában balesetet okozott.

A sofőr tolatás közben nekiütközött egy szabályosan leállított Chevrolet típusú személygépkocsi hátsó lökhárítójának. Az ütközés után a gépkocsivezető a helyszínről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott. A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában