vízi baleset

2019.08.12. 17:23

Wakeboarddal ment át egy kisfiú fején, aki súlyos fejsérülést szenvedett

Hétfőn stabil, de súlyos volt annak a 13 éves fiúnak az állapota, akit vízisível gázolt el egy 12 éves kislány a hétvégén Siófokon egy wakeboard pályán.

K.G.

A gyermeket mentőhelikopter szállította a pécsi kórházba, eltört az arccsontja, és súlyos fejsérülést szenvedett. A rendőrség eddigi vizsgálata szerint a 13 éves fiú indult el előbb a pályán, de útközben elesett, és a víz alá került. Éppen akkor bukkant a felszínre, amikor a mögötte érkező 12 éves lány elgázolta a vízisível. A lány már nem tudott kitérni, egyszerűen áthajtott a fiú fején. A baleset után a fiú eszméletét vesztette, mentőmellényben és hassal lefelé lebegett a vízben.

A vízirendőrök civilek segítségével kimentették a tóból, és értesítették a mentőszolgálat munkatársait. A baleset körülményeit a siófoki rendőrkapitányság vizsgálja. Az üzemeltető álláspontja az, hogy kiskorúak csak szülői belegyezéssel és szülői felügyelet mellett használhatják a pályát, és ebben az esetben sem volt másként. A baleset után a pályát azonnal leállították, és átvizsgálták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában