baleset lett a vége

2019.11.12. 09:33

Elítélték a besurranó tolvajt, aki lopott autóval menekült

A bíróság egy többszörös és különös visszaesőnek minősülő bűnözőt az ügyészség indítványával egyetértve 2 év 6 hónap fegyházbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélt, mert ellopta egy söröző alkalmazottainak értékeit, majd elkötött egy autót is, amivel később balesetet szenvedett.

K.G.

A vádlott 2019 júliusában szabadult korábbi börtönbüntetéséből, azonban néhány nappal később ismét bűncselekményt követett el. Ekkor az egyik belvárosi sörözőbe surrant be Kaposváron, ahol a két alkalmazott pénztárcáját, illetve táskáját szerezte meg. A kaposvári rendőrök rövid időn belül azonosították a vádlottat, mivel az egyik lopott bankkártyával pénzt próbált meg levenni egy ATM-automatából, amelynek kamerája rögzítette az esetet.

Novemberben a Cseri városrészben besurrant egy családi házba, ahol két pénztárcát és az egyik sértett gépkocsijának indítókulcsát vette magához, majd beült a ház előtt álló autóba és azzal a belváros felé indult. A rendőrök azonban felfigyeltek a vádlottra, akit intézkedés alá akartak vonni. Miután észrevette a járőröket, a férfi gyorsítani kezdett, de elvesztette az uralmát a kocsi és azzal a zselici felüljárón a szalagkorlátnak ütközött. Az autóban jelentős kár keletkezett. Az ítéletet az ügyészség tudomásul vette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában