a jó szó hiánya

2019.11.04. 14:18

Hamutartóval csapott le két vendéget a kocsma előtt

Nem lehetett tudni, pontosan mekkora sérelem érte F. Richárdot, aki ököllel és egy hamutartóval vett elégtételt az iharosberényi italmérő egység előtt az őt ért fájdalomért.

sonline

2019. november 2-án 23 órakor F. Richárd egy iharosberényi vendéglátóhely előtt előzetes nézeteltérést követően megtámadott két helyi lakost, amely a környéken tartózkodókban megbotránkozást és riadalmat keltett. A nagykanizsai férfi hamutartóval és ököllel bántalmazta a sértetteket, valamint beütötte a vendéglátóegység bejárati ajtajának üvegét. A sértettek a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.

A 30 éves gyanúsítottat a rendőrök a bejelentést követően a helyszín közelében elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában