türelmetlenség

2020.03.31. 12:08

Dulakodni kezdtek sorban állás közben egy siófoki boltban

Több türelemmel könnyebben elviselhető lenne a várakozás. Ez lehetne a tanulsága annak az esetnek, amikor tettlegességig fajult két férfi vitája sorban állás közben egy élelmiszerboltban.

K. G.

Délután egy siófoki üzletben, várakozás közben szólalkozott össze egymással egy 48 éves és egy 21 éves férfi. A szóváltást tettlegesség is követte, hamar lökdösődni és dulakodni kezdtek egymással. Nem robbant ki verekedés, mert a nézeteltérésnek az üzlet egyik alkalmazottja, illetve az ott tartózkodó vásárlók közbeavatkozása véget vetett, ők csillapították le az indulatokat. A vásárlás ezután békés mederben folyt tovább.

A helyszínre hívott körzeti rendőrök kikérdezték a szemtanúkat a történtekről, majd az információk birtokában mindkét férfit elfogták és előállították a siófoki rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket, és büntetőeljárást indítottak ellenük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában