pótedzés

2020.07.03. 14:25

Kilométereken át futott a rendőr a körözött tolvaj után

Ezért nem mindegy, hogy a rendőr hol és hogy tartja karban testi erejét és egészségét! Így aztán a bűntettet elkövetőknek esélyük nincs!

K.G.

Egy szabadnapos rendőr kezdte üldözni a körözött bűnözőt a belvárosban. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatóságának felderítő osztályán szolgálatot teljesítő rendőr éppen a szabadnapját töltötte, amikor este Kaposváron, a Rákóczi téren felismerte arra sétáló fiatal férfit, aki ellen több vagyon elleni bűncselekmény miatt volt érvényben körözés.

A nyomozó felszólította férfit, hogy álljon meg, de ekkor a gyanúsított „lélekszakadva” menekülni kezdett. A rendőr a környező utcákon keresztül kilométereken át futott a szökevény után, végül elfogta, majd egy járókelő segítségével értesítette a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot. A helyszínre érkező kollégái a 24 éves kaposvári férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd a nyomozók lopás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Képünk illusztáció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában