fotók és videó

2020.09.07. 15:59

Házilag készült hamis termékre bukkant a NAV

Két és fél kiló vágott dohány, 14 ezer szál cigaretta, több mint száz ruházati termék, s különféle márkajelzések: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal megyei munkatársai ezt találták az egyik ellenőrzés során.

Harsányi Miklós

A pénzügyőrök a polgárőr egyesület munkatársaival jövedéki ellenőrzést tartottak egy somogyi családi háznál. A NAV megyei igazgatóságának sajtóreferense hétfőn közölte: munkatársai jelentős mennyiségű hamis ruházati termékre és azok előállítására alkalmas eszközökre is bukkantak. Különféle mappákban és dobozokban Adidas, Calvin Klein, Emporio Armani, Hugo Boss, Nike, Retro, Timberland, Tommy Hilfiger márkajelzéseket találtak, de a felhelyezésükhöz szükséges szitanyomó, vasaló és varrógép is előkerült.

– A NAV munkatársai a hamis terméket lefoglalták – tájékoztatott Püspök-Poszovácz Gabriella. – S iparjogvédelmi jogok valamint szerzői jogok megsértésének gyanúja miatt indítottak nyomozást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában