ítélet

2020.09.28. 12:09

Megrontotta ismerőse kislányát egy 21 évvel idősebb férfi

A Nagyatádi Járási Ügyészség szexuális visszaélés miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a 34 éves Nagyatád környéki férfi, aki egy nála 21 évvel fiatalabb kislányt rontott meg.

K.G.

A vádlott családi ismerőse volt a 13 éves kislánynak, akinek tisztában volt az életkorával és azzal is, hogy a gyermek mélyebb érzelmeket táplál iránta. 2020 nyarán ezt kihasználta, amikor az egyik este a sértett felkereste őt. Beszélgetni kezdett, majd idővel a kislány beleegyezésével közösültek is.

Az eset 2020 szeptemberében is megismétlődött. A vádlott egy összejövetelen vett részt a sértett családjánál, amikor a hajnali órákban észrevette, hogy a család valamennyi tagja elaludt, ezért bement a kiskorú sértett szobájába, ahol ismételten a beleegyezésével közösült vele. Ekkor azonban megzavarta őket a sértett édesanyja, és ezért a vádlott, hogy elkerülje a lebukást gyorsan felöltözött, majd távozott a házból. A történtek másnapján fény derült a vádlott tettére, ezért a nagyatádi rendőrök még aznap őrizetbe vették a büntetlen előéletű férfit, aki beismerő vallomást tett.

A Nagyatádi Járásbíróságon az ügyészi váddal egyezően bűnösnek mondták ki a férfit, akit 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítéltek, 3 évi próbaidőre felfüggesztetve. Továbbá eltiltották a vádlottat minden olyan tevékenység gyakorlásától, amely 18. életévét be nem töltött fiatalok nevelésével kapcsolatos. Az ítélet jogerőre emelkedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában