lángoló elemek

2021.01.21. 13:28

Tűz ütött ki a kaposvári naperőműnél

Nagy erőkkel vonultak csütörtök kora délután a kaposvári tűzoltók Toponár irányába. Kiderült: a nemrégiben elkészült napelemparkhoz riasztották őket.

Sonline

Friss!

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy áram alatt lévő, nyolc négyzetméteres konténer középfeszültségű része gyulladt ki csütörtök délután, Kaposvár határában, Fészerlak pusztán.

A konténer áramtalanítása után a kaposvári hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, két vízsugárral és porral oltóval rövid idő alatt eloltották a lángokat.

Csütörtök délután nagy erőkkel vonultak a kaposvári tűzoltók a kaposvári napelemparkhoz. Információnkat megerősítette a katasztrófavédelem, hogy tűz ütött ki a létesítményben.

Mint arról a napokban beszámoltunk végéhez ért a napelempark kivitelezése Kaposvár határában. S hamarosan megkezdik a 100 megawatt teljesítményű létesítmény próbaüzemét. Azt egyelőre nem tudni, hogy eközben keletkezhetett -e hiba, amit a tüzet okozta.

Hamarosan jelentkezünk a részletekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában