nagy testvér

2021.04.22. 16:28

Újra a levegőbe emelkedtek a somogyi zsaruk

Balatonbogláron végeztek ellenőrzést a somogyi rendőrök.

Sonline

Forrás: Shutterstock

A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei szerdán, Balatonbogláron egy bevásárlóközpont közelében lévő kereszteződésben végeztek ellenőrzést.

Az érintett útszakaszon több baleset is történt a közelmúltban, ezért az elsőbbségi szabályokat figyelmen kívül hagyó autósokra fókuszáltak az egyenruhások. Az akció célja a többi közlekedőt veszélybe sodró autósok kiszűrése a forgalomból történő kiszűrése volt. A rendőröknek az ellenőrzés egy órás időtartama alatt összesen hét esetben kellett intézkedni az elsőbbségi szabályok megszegése, illetve záróvonal átlépése miatt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megyeszerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket. Kérik a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti szabályokat! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megkerülve vezetnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában