szemérmetlen

2021.06.10. 16:16

Részeg, félmeztelen férfi bontja a közrendet a kaposvári Rippl-Rónai parkban

Csütörtök délután egy részeg, félmeztelen férfihoz hívtak a járókelők mentőt, majd aztán rendőrt is.

Sonline

A szemtanúk beszámolója szerint a ruházatban és tudatállapotban hiányos (értsd: részeg, félmeztelen) férfi eleve zaklatottan viselkedett Kaposváron a Rippl-Rónai parkban. Dohánytermékkel próbálta tovább rongálni egészségi állapotát és közérzetét, ezért három arra járó lánytól próbált meg cigarettát szerezni. Ők értesítették a mentősöket, miután meggyőződtek arról, hogy komoly bajok állhatnak be a férfinél.

Ez a mentősök megérkeztével be is következett, a férfi agresszívvé vált, így szükség volt további megnyugtató rendőri erő bevonására is.

Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-Főkapitányság Sajtóosztályának vezetője elmondta, hogy kollégái ezekben a percekben is próbálják a férfit megnyugtatni, és az egészségügyi intézkedésre rábeszélni.

Más szemtanúk szerint, a mostani eset egyáltalán ne különleges, a jó idő beálltával, az ilyen és ehhez hasonló inzultusok mindennaposak a park környékén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában