fotók

2021.07.15. 13:44

Apa és fia közösen árulta füvet Csokonyavisontán

A barcsi rendőrkapitányság nyomozói otthonában fogtak el egy 40 éves csokonyavisontai férfit.

K.G.

A családfő a rendőrök érkezése előtt vett át nagyobb mennyiségű marihuánát. A drogot a nyomozás alatt beszerzett adatok alapján aztán 24 éves fiával közösen értékesítette volna lakókörnyezetében, ahogy tették ezt a gyanú szerint az elfogásukat megelőző hónapokban is.

A terjesztőknél tartott házkutatáson a rendőrök további kábítószergyanús anyagokat és a csomagoláshoz, értékesítéshez, fogyasztáshoz használt eszközöket találtak. A bűncselekmény elkövetéséből származó vagyon visszaszerzése érdekében az egyenruhások több mint 200 ezer forint, zömében kis címletű készpénzt, valamint ékszereket és egy személyautót lefoglaltak. A nyomozók a két férfit kábítószer-kereskedelem ügyében gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek a letartóztatásukra. Négy további kábítószer-fogyasztóval szemben is büntetőeljárást indítottak, ők szabadlábon védekeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában