bűnös élvezet

2021.11.30. 14:29

Szülinapi tortát lovasított meg az édesszájú tolvaj

Szinte inflagranti értek tetten a somogyi rendőrök egy alsósszentmártoni illetőségű tolvajt. A férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie, akit lopott sütemény fogyasztása közben fogtak el.

Sonline

Thief wearing black suit with balaclava and glove being caught by CCTV, surveillance camera during sneak into a house at night

Fotó: Shutterstock

Októbertől egészen elfogásáig garázdálkodott a pórul járt édességtolvaj, aki persze nem csak születésnapi tortákra szakosodott. A rendőrségi eljárás adatai szerint az alsószentmártoni férfi Barcson két nyitva felejtett autóból vitt el készpénzt, valamint számos ingatlanba surrant be. Itt a készpénz, dohány és élelmiszerek mellett, műszaki cikkeket és szeszes italokat is lopott.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába hétfőn hajnalban érkezett bejelentés, miszerint az egyik barcsi utcában a tulajdonos megzavart egy betörőt, aki elmenekült. A rendőrök haladéktalanul a helyszínre vonultak, megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek eredményeként nem sokkal később elfogták a feltételezett elkövetőt.

A Barcsi Rendőrkapitányságon a 25 éves férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, amelynek során részletes vallomást tett. Olyannyira, hogy még olyan bűncselekméyneket is bevallott, amelyekről a hatóság nem is tudott.

Ezek felderítése jelenleg is folyamatban van. A nyomozók az alsószentmártoni lakost bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában