Kapcsolati erőszak

2021.12.11. 15:29

A padlón vonszolta volt élettársát a férfi

A fonyódi rendőrök egy 65 éves balatonfenyvesi férfivel szemben intézkedtek, aki 39 éves volt élettársát bántalmazta.

Sonline

Szeged - 2019.11.25. November 25-én, a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján kampányt indított a rendőrség a kapcsolati erőszak megelőzéséért. Képen: Illusztráció Fotó: Karnok Csaba (KC) Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

A 65 éves balatonfenyvesi férfi a rendőrség közlése szerint csütörtökön kereste fel a 39 éves nőt, akivel szóváltásba keveredett. Ezután a férfi megütötte, fellökte, majd az ingatlan padlóján vonszolni kezdte élettársát. Az egyenruhások az adatgyűjtés során megállapították, hogy a férfi korábban már többször is bántalmazta a 39 éves nőt.

A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A rendőrök a férfi ideiglenes megelőző távoltartásáról határoztak.

Az agresszor az előző nap történtekkel mit sem törődve, másnap hajnalban visszatért a nő otthonába. Ezúttal azonban elfogták a rendőrök és szabálysértési őrizetbe vették. 

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy ha valaki akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás, vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítségre! Jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában