Rendőrkézen

2022.04.20. 14:12

Eltiltott sofőröket kaptak el a somogyi rendőrök

Két sofőrt is fogtak a somogyi rendőrök, akik eltiltás alatt voltak. Még is kocsiba ültek, hogy eljussanak az úti céljukhoz.

Sonline

Fotó: Shutterstock

2022. április 15-én 9 óra 23 perckor az M7-es autópályán Balatonfenyves térségében ellenőriztek egy gépkocsivezetőt. Az egyenruhások megállapították, hogy a Szigetszentmiklósi Járásbíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől, ezért a 33 éves szigethalmi férfit előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol a járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki. 
A balatonkeresztúri körzeti megbízottak egy 57 éves cserszegtomaji járművezetőt pedig a Marcali Rendőrkapitányságra állítottak elő 2022. április 15-én 13 óra körül, mert Balatonberény belterületén közlekedett úgy járművével, hogy korábban a Kaposvári és a Marcali Járásbíróság is eltiltotta a járművezetéstől. A nyomozók őt is járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. 

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is felhívja a figyelmet arra, hogy a hatályba lépett szigorítás alapján 2021. május 14-től bűncselekménynek minősül a korábban szabálysértésnek minősülő, eltiltás hatálya alatti járművezetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában