Dúvad

2022.09.08. 09:13

Eszméletlenre verték a siófoki sétányon

Még az eszméletlenre vert vitapartnerét is tovább rúgdalta a részeg férfi.

K.G.

A Siófoki Járásbíróság garázdaságért hat hónap fogházbüntetésre ítélt egy Tolna megyei férfit aki aki Siófok belvárosában garázdálkodott. A szabadságvesztés végrehajtását egy év hat hónapra felfüggesztették. A harmincas éveiben járó férfi 2022 júliusában, a hajnali órákban egy siófoki étteremben tartózkodott, amikor szóváltásban került az ott italozó egyik vendéggel. A veszekedést nem hagyta annyiban, hanem a sértettet maga előtt tolva a sétányra vezette, ahol kétszer ülepen rúgta, majd arcon ütötte, ekkor az ittas férfi a földre esett. 

A verekedő előbb elment a sértett közeléből, de aztán meggondolta magát és a nehézkesen felkelő férfi bántalmazását tovább folytatta, és nagy erővel ismét megütötte. Ettől az ütéstől az ittas férfi újra a földre esett és elvesztette eszméletét. A tettes még egyszer belerúgott az eszméletlen férfiba, majd sorsára hagyta, a sértettet szemtanúk térítették magához. Az elkövetőt a rendőrjárőrök rövid időn belül előállították a siófoki rendőrkapitányságra, majd a Siófoki Járási Ügyészség emelt vádat ellene. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában